söndag 11 januari 2015

Egon

Så kom dagen då man skulle börja jobba. Tre dagar har hunnit gå och det har gått bra men en kombination av ösregn, fler barn än jag är van vid och ej komplett personal gjorde att jag var rejält trött på fredagkvällen. Så trött att jag försov mig i lördags och missade löpträningen. Med ej komplett personal menar jag att vi väntar på Anna som ska börja hos oss men hon kommer inte förrän i februari så fram till dess jobbar vi med vikarie. Det går men det blir ju lite tyngre att ro skutan.

Jag och Hasse håller i våra mål så vi går och när han spelar innebandy tränar jag på gym. Jag är ihärdig med min kost, men märker inga resultat än, men de kommer det gäller bara att jag inte ger upp.

Emil har åkt till sin pappa så denna veckan har jag inga av mina två boende hos oss vilket är väldigt ovanligt. När då Annie åkte till en kompis i går på fm o Julia också drog iväg blev det väldigt tomt här hemma. Det är bara att vänja sig vid detta men det var skönt med sällskap när Hasse kom hem efter jobbet. Vi skulle gått på bio men ångrade oss och valde att gå på restaurang istället. Vi var på vårt favoritställe- Nivå och åt en stor mediumstekt ryggbiff. Jag var dock ståndaktig och valde grönsaker i stället för pommes.

Hasse skulle börja jobba kl 7 idag så han gick och lade sig ganska tidigt. jag hade ingen lust att sitta uppe ensam en kväll till och jag visste att mina vänner Helena och Tina satt och mös ute på Skillingenäs så jag tog bilen i stormen och körde ut till dem. Så himla mysigt och roligt. Det kommer vi göra snart igen:)

Jag var hemma sent inatt men valde att sätta klockan på 8 så jag kom upp. Jag sover med öronproppar och har inte hört stormen alls. När det började ljusna tog jag min termos och kamera i bilen och körde till Hasslö för att försöka fånga stormen "Egon"






Visade dem på min fb-sida och det var flera som ville köpa några av bilderna så nu ligger de till försäljning på min hemsida:)

/ Tessan

4 kommentarer:

  1. Vad skönt att se att man inte är ensam som sover med öronproppar. Det är så skönt att plugga in öronpropparna djupt i öronen när man gå och lägger sig och verkligen höra hur omvärlden stängs ute. Sover själv jämt med öronproppar då jag har svårt att somna med störande ljud om kring mig och sover väldigt lätt. Vaknar av minsta lilla ljud om jag inte har propparna på mig. Har du något bra tips på öronproppar att sova med?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Maria! Det är underbart! Jag använder de billiga engångspropparna E.A.R classic som man kan köpa i storpack. De är inte speciellt sköna men väldigt effektiva:)

      Radera
    2. Hej Maria! Det är underbart! Jag använder de billiga engångspropparna E.A.R classic som man kan köpa i storpack. De är inte speciellt sköna men väldigt effektiva:)

      Radera
    3. Såna öronproppar har jag också sovit med tidigare. Hade såna på mitt gamla jobb. De fungerade rätt bra. Stänger ute ljud väldigt bra men som sagt var inte de skönaste att sova med. Fungera dock bra på dagen när man jobbade och inte låg på sida. Själv brukar sova med vanliga gula proppar från apoteket. Fungerar ganska bra de med men ibland blir jag öm i öronen av dem med.

      Radera