söndag 7 december 2014

Ny kamera och Ny livsstil

Det är kväll den 2 advent och jag sitter och funderar på hur veckan har varit sen vi snackade sist. Vi hade en trevlig liten kalkonfest förra lördagen och dan därpå gick Hasse och jag en långrunda på Hasslö. Därefter samlade vi hop alla barn och gick och fikade /lunchade på 1344 i stan. Vi hade ingen aning om att Karlskronas lucia skulle utses just då så det blev ju en positiv överraskning:) 



Denna bilden speglar verkligen Annie- kakmonstret!! Vi hade en mysdag/kväll i måndags då vi bla var i affären, på mc-Donalds och sen gjorde hon manikyr på mig- julmanikyr! 



Jag har träffat Annika under en långpromenad och det är alltid lika mysigt att kombinera motion med tjejsnack eller sambosnack också för den delen då Hasse och jag kommit i gång med våra promenader igen. 

De två för mig största händelserna denna vecka är att jag har köpt en ny kamera - äntligen har jag en utrustning jag kan stå för! Underbart och efterlängtat! 

Det andra är att jag äntligen - efter MÅNGA veckor har tagit tag i min kost igen. Jag skrev till min PT - Linda kl 7 på morgonen att nu är det nog. Alla muskler har omvandlats till fett och jag har INGEN motivation att äta rätt- jag har blivit en storkonsument av bröd... På em åkte jag inom henne och då hade hon gjort i ordning en kasse med massa bra saker samt ett peppande brev och massor av förslag på vad jag ska äta till lunch mellis*2 och middag, Jag märker redan - efter bara tre dagar skillnad:) Den röda klumpen i mitten är sötpotatis- vansinnigt god att dela i stora skivor o baka i ugnen med en god köttbit:) 



I lördags hade jag flera fotograferingar och det var sååå kul- vill ha en egen studio- en dröm!!
Jag bloggar om mina fotograferingar allteftersom beställningarna ramlar in så är du nyfiken på alla fina barn jag träffar kan du läsa mer om det här

I går kväll var vi hos Ninni och Pelle för att fira Pelle och Nute. Jag var inte med hela kvällen utan körde in lite senare när jag jobbat klart och sen var jag chaufför åt de gamle och senare åt min egen familj. Emil kom till mig i fredags så det är han, Julia och Annie som gör mig sällskap nu när Hasse är iväg och som vanligt är det skitväder när han åker. Jag gillar inte ösregn och hård vind, men det är precis vad det är:( 

Ha nu en trevlig vecka. KANSKE jag hinner blogga lite nu när jag är ensam...eller inte. Jag har två kvällsmöten, lite julmys med mina ungdomar och ett stort äventyr på veckans schema...
Ha det gott- blås inte bort "Läs bått"! :)

/Tessan 




1 kommentar: