måndag 12 maj 2014

Team Talang!

Något speedad övertrött kan jag lika gärna blogga. Kommer ändå inte att kunna somna nu. 
Så här såg vårt kök ut kl 7 i morse


och så här såg det ut kl 17. Jag tog dock fotot kl 21.30 om nu nån lade märke till mörkret utomhus. 
Visst är det skönt att anlita folk ibland:) 


Jag for direkt till stan efter jobbet för att titta på maja när de hade uppvisning med cheerleedingen på blodomloppet. Tyvärr hade jag barn som sprang i mål bakom mig så jag kunde inte backa och jag hade bara mitt favoritobjektiv med mig så jag fick inte med alla på en gång...


Det var ju lite kul att Maja stod längst fram:) 



Mamma och Gunnar var snälla och tog hand om mina grejer och mina barn under tiden jag sprang. Jag hann hämta Emil efter uppvisningen innan jag skulle ge mig iväg. Trots att det ick i slow-motion de första två km kom jag in på runt 30 min och eftersom jag knappt sprungit på sista tiden är jag jättenöjd. Jag är också stolt över Marie som på en kvart längre springer en mil:) 

Detta är laget mina vänner!! Team Talang!! Det var bara jag som sprang så de var efterlängtade när de kom i mål. Då sate vi oss på en filt och hade picknick. Så mysigt!


Börjar 7 i morgon......suck......

/Tessan

1 kommentar:

  1. Hej, så kul att läsa om er köksrenovering!
    Vårt nya IKEA-kök kommer den 19:e maj, men monteringen dröjer nog. Medhjälpande snickare är sjukskriven, så vi får tåla oss lite. Men monteringen av alla skåp och lådor gör vi själva, bara det tar ju tid och energi, som jag läst här.hihi
    Sen blir det väl camping här också - vi valde leverans i maj för att då kan man grilla, laga mat och äta utomhus...kanske?
    Spännande. Och så naturligtvis GRATTIS till fotografjobbet!
    Ha det gott!/ Lena

    SvaraRadera