söndag 25 maj 2014

Mors dag


Riktigt varma dagar har vi haft nu i veckan, men jag har inte hunnit njuta så mycket av värmen. Jag har njutit av vårt nya kök, av syréndoften utanför köksfönstret. Maja åkte i fredags och då kom Emil. I går var jag och tog en snabb fika hos moster Nina för att se hur de hade det i sitt nya hus på Hasslö och Hasse hämtade köksmöblerna. Emil och jag var i stan och fixade det sista inför hans resa. I morgon åker han till David och natten (tidig morgon)  till tisdag flyger de....Vi åt den första middagen vid det nya bordet i går. en bild av hela köket kommer också nu:)



I dag har det varit mors dag och jag blev väckt kl 8 av att Hasse o Annie kom in med en stor härlig växt i ampel som jag numera har i entrén.


Vi åkte till Tallan så att Annie kunde ta sitt morgondopp.



Efter att vi planterat och gjort fint på graven drog Annie till Tallan igen med kompisarna och Hasse gav sig ut på golfbanan med Kevin. Emil och jag åkte till mamma o Gunnar och blev bjudna på grillade hamburgare och melon.

Jag blev bjuden på oxfilé av min sambo efter golfrundan- det är inte lätt att få till allt nu de första gångerna med vår nya ugn och spis- de är som datorer tycker Hasse.



Avslutade dagen med en kvällskaffe ute vid Kopparrännan med Erika. Med kvällssolen i ryggen hade vi fantastiskt utsikt över öarna. En mysig avslutning på helgen!

/Tessan

2 kommentarer:

  1. Så fint ert kök blev! Oj, vad jag önskar vi "var där"! Nu har vi lägerliv hemma, underskåpen o de flesta överskåpen är nermonterade.Golvet ska läggas om först. Sen kommer monteringen. Längtar.
    Ha en fin majvecka! Och njut av ert fina kök, du vill väl inte äte utomhus nu!?
    Lena

    SvaraRadera
  2. Tack Lena! Nej det blir ju så att vi gärna sitter inne och äter nu:) Ha en fin vecka du också:)
    Kram

    SvaraRadera