måndag 28 mars 2011

Zumba och krokusar

Tänk att man blir så påverkad av att vrida klockan fram eller tillbaka en timme.
Jag var på Zumba i går och det var riktigt kul! Zumba är en dansbaserad träningsmetod som fokuserar sig på de latinska dansstegen, som exempel salsa och samba. Tillsammans med aerobicssteg bildar de en kombination som blir en dansworkout till latinsk musik Det finns att ladda ner till x-box och kanske jag ska testa det. Roligast är ändå att vara många!
Här är en video på hur det funkar att dansa till xbox =)

I går kväll kröp jag ner i sängen redan kl åtta och somnade vid halv tio. Båda mina kollegor var hemma med sjuka barn idag så jag var på plats kvart i sju för att styra upp det :) Efter åtta timmars arbete utan rast somnade jag igen. En powernap på en halvtimme så blev jag pigg för en stund.


Jag har bestämt att jag ska prova lite nya maträtter och har siktat in mig på allt som går snabbt. I dag gjorde jag en korvgryta i stället för vanlig korv stroganoff.
400 g falukorv,
200 g pasta, t ex penne
1 stor paprika
1 rödlök
1 msk Arla smör-&rapsolja
4 dl Kelda® Pastasås Tomat & crème fraiche
1/2 dl hackad basilika

Tyvärr fanns det ingen pastasås i Konsum så i stället blev det creme fraiche med tomat och basilikasmak, passerade tomater och grädde. Jag hade ris i stället för pasta. Det blev krämigt och gott!!

Nordanvindarna gör att jag inte njuter fullt ut av våren än. Värmegolven är fortfarande på här hemma och lusten att vara ute infinner sig inte riktigt! Dessa krokusar i min rabatt gör mig i alla fall påmind om att det faktiskt ÄR vår!

Ikväll är sambon på hockey en period innan han ska träna innebandy. Jag sitter här i min fåtölj och kommer inte till skott...är trött igen :(

Kram

Tessan

1 kommentar:

  1. You could definitely see your expertise in the article you write.
    The sector hopes for more passionate writers such as you who are not afraid to mention how they believe.
    Always follow your heart.

    SvaraRadera